Avoinna: Ma - Pe: 8:00 - 16:00 | 
asiakaspalvelu@elpac.fi(08) 5521 361

Opasteet tuulipuistojen alueelle

Tuulipuistot ovat merkittävä osa Suomen sähköntuotantoa, ja ne ovat tärkeä osa Suomen tavoitetta vähentää hiilidioksidipäästöjä ja lisätä uusiutuvan energian osuutta energiantuotannossa. Masterkilpi tarjoaa ja valmistaa tuulipuistoille kestävät ja laadukkaat opasteet selkeyttämään tuulipuistoissa kulkemista ja ohjaamaan vierailijoita turvallisesti tuulipuistoon sekä sen eri alueille.

Tuulipuisto viitat

Opasteviittojen avulla helpotetaan esimerkiksi korjauksia ja muita huoltotoimenpiteitä tekevät henkilöt oikeille paikoille. Suunnitelijamme voi kustomoida tuulipuistolle viitat asiakkaan tarpeiden mukaisesti haluamansa näköisiksi. Viitat voidaan valmistaa 1- tai 2-puoleisina ja materiaalina toimii alumiini.


Turvakilvet

Tuulipuistojen alueella on tärkeää löytyä turvakilpiä, jotta alueella liikkuvat henkilöt saavat tietoa alueella olevista varotoimenpiteistä. Turvakilvillä näin ollen pyritään ehkäisemään mahdolliset tapaturmat, ja korostetaan turvallisuutta alueella. Materiaali vaihtoehtoja turvakilville on alumiini, muovi ja tarra.


Pääopasteet

Pääopasteissa on kartta tuulipuistosta sekä sen eri osien sijainnista, ja ne sisältävät myös ohjeita turvallisesta käytöstä ja toiminnasta tuulipuistossa. Ne voivat sisältää tietoa tuulipuiston sijainnista, pääsystä, turvallisuusohjeita, käyttösääntöjä sekä mahdollisia varoituksia. Opasteen avulla vierailijat löytävät helposti haluamansa tiedot. Masterkilpi valmistaa opasteita asiakkaan painovalmiista aineistosta, tai suunnittelijamme voi hahmottaa luonnokset asiakkaan toiveiden mukaan. Materiaalina opasteissa toimii kestävä alumiini, ja kokoluokka opasteille on noin 2-5 neliötä.


Tarvikkeet

Masterkilveltä löydät myös opasteiden kiinnitykseen tarvittavat tarvikkeet, kuten betoniperustat, liikennemerkkiputket ja kiinnikkeet.

Perustat
Betoniperustat ovat maahan kaivettavia perustoja, joita löytyy useassa kokoluokassa. Niiden avulla saadaan pysyvät sekä väliaikaiset liikennemerkkiputket pystytettyä. Perustat ovat laadukkaita ja pitkäikäisiä kestäen hyvin lämmönvaihtelua.

Putket
Liikennemerkkiputkia on saatavilla eri mitoissa sekä halkaisijalla, ja putket ovat liikennemerkkistandardin vaatimusten mukaisia.

Kiinnikkeet
Masterkilven laajasta kiinnikevalikoimasta löytyy alumiiniset sekä teräksiset kiinnikevaihtoehdot jokaiseen kohteeseen. Alumiinikiinnikkeet ovat kestäviä ja kevyitä kiinnikkeitä, jotka ei ruostu tai kulahda ajan myötä. Ne tarjoavat vakaan ja luotettavan pidon liikennemerkeille. Ne ovat myös helposti irrotettavissa ja siirrettävissä tarvittaessa, mikä tekee niistä erittäin käytännöllisiä liikennemerkkien kiinnitykseen.


Ota yhteyttä

Mikäli sinulla on tarvetta opasteratkaisuihin, ole yhteydessä palveluumme puhelimitse 08 5521 361 tai sähköpostitse palvelu@masterkilpi.fi, niin suunnittelemme ja valmistamme sinun tarpeisiisi sopivat tuotteet kilpailukykyisin hinnoin. Myymälämme palvelee teitä arkipäivisin ma - pe klo 8:00 – 16:00 osoitteessa Jaakolantie 2, 90410 Oulu. Tervetuloa myymäläämme!
envelopephone-handsetmap-markerconstructionmustache