Avoinna: Ma - Pe: 8:00 - 16:00 | 
asiakaspalvelu@elpac.fi(08) 5521 361

Opasteratkaisut teollisuudelle

Turvallisuutta teollisuuslaitoksiin!

Masterkilpi valmistaa ja tarjoaa laajan tuotevalikoiman erilaisiin opasteisiin ja merkintöihin, joita teollisuuslaitosten ulko- ja sisätiloissa tarvitaan. Valmistamme myös yksilöityjä pelastusopastetauluja, työmaatauluja, mainostauluja ja muita opastukseen ja ohjeistukseen tarkoitettuja tauluja. Masterkilveltä löydät opasteisiin ja liikennemerkkeihin kuuluvat tarvikkeet, kuten perustat, putket ja kiinnikkeet.

Materiaalit

Materiaalivalikoimastamme löytyy useita erilaisia alumiini- ja muovivaihtoehtoja. Alumiinista löytyy monia eri vaihtoehtoja polttomaalatusta alumiinista liikennemerkkialumiiniin. Polttomaalattuja alumiineja on saatavilla eri värivaihtoehtoina kuten valkoisena, mustana, sinisenä ja keltaisena. Muovimateriaaleina Masterkilvellä käytetään polystyreeniä, jälkivalaisevaa muovia, kennomuovia ja liikennemerkkimuovia. Vaihtoehtona löytyy myös alukomposiitiksi kutsuttu muovi-/alumiiniyhdistelmä. Materiaali valitaan yleensä opasteen sijoituskohteen perusteella.
Voit kysyä lisää materiaalivaihtoehdoista myyjiltämme!

Turvakilvet

Masterkilveltä löytyy monipuolisesti turvakilpiä eri käyttötarkoituksiin. Näillä kilvillä parannetaan yleistä turvallisuutta teollisuuslaitoksissa. Meiltä löydät esimerkiksi paloturvallisuuskilvet, poistumisopasteet, pelastus ja ensiapukilvet, ohje- ja sääntökilvet, valvontakilvet sekä kone- ja laitekilvet. Turvakilpiä on saatavilla myymälästämme alumiinisina, muovisina ja tarroina.

Mikäli valikoimastamme ei löydy sinulle sopivaa tuotetta, ota meihin yhteyttä niin suunnittelemme ja valmistamme juuri sinun tarpeisiisi sopivan tuotteen.


Pelastustie- ja alueopasteet

Alueopasteilla ja pysäköintikieltokylteillä pystytään lisäämään turvallisuutta sekä ohjeistamaan liikennettä kiinteistön alueella. Opasteet voidaan kiinnittää sekä seinään, että liikennemerkkiputkiin ja opasteet tulisi sijoittaa helposti näkyvillä oleville valaistuille paikoille.


Liikennemerkit

Liikennemerkkien avulla taataan turvallinen liikenne teollisuusalueille. Masterkilpi valmistaa ja tarjoaa monipuolisen valikoiman liikennemerkkien valintaan. Liikennemerkkejä on saatavilla eri koko- ja heijastavuusluokissa, ja liikennemerkkien heijastavuus määritellään paikan ja liikennemerkin mukaisesti. Masterkilvellä valmistetut liikennemerkit ovat CE-hyväksyttyjä virallisia väyläviraston ohjeistusten ja liikennemerkkistandardin mukaisia liikennemerkkejä.


Muut opasteet

Masterkilpi suunnittelee ja valmistaa juuri sinun tarpeisiisi sopivan tuotteen. Esimerkkeinä asiakkaillemme valmistamat lastauspaikka- ja kemikaalipurkupaikkakyltit teollisuusalueille. Ota yhteyttä myyntiimme puhelimitse tai sähköpostitse ja kysy lisää!

Tarvikkeet

Masterkilveltä löydät myös liikennemerkkien ja opasteiden kiinnitykseen tarvittavat tarvikkeet, kuten betoniperustat, liikennemerkkiputket ja kiinnikkeet.

Perustat
Betoniperustat ovat maahan kaivettavia perustoja, joita löytyy useassa kokoluokassa. Niiden avulla saadaan pysyvät sekä väliaikaiset liikennemerkkiputket pystytettyä. Perustat ovat laadukkaita ja pitkäikäisiä kestäen hyvin lämmönvaihtelua.

Putket
Liikennemerkkiputkia on saatavilla eri mitoissa sekä halkaisijalla, ja putket ovat EN-12899-1-liikennemerkkistandardin vaatimusten mukaisia.

Kiinnikkeet
Masterkilven laajasta kiinnikevalikoimasta löytyy alumiiniset ja teräksiset kiinnikevaihtoehdot jokaiseen kohteeseen.
Ota yhteyttä

Mikäli sinulla on tarvetta opasteratkaisuihin, ole yhteydessä palveluumme puhelimitse (08 5521 361) tai sähköpostitse (palvelu@masterkilpi.fi), niin suunnittelemme ja valmistamme sinun tarpeisiisi sopivat tuotteet kilpailukykyisin hinnoin. Palvelemme myös myymälässämme maanantai - perjantai klo 8:00-16:00 osoitteessa Jaakolantie 2, 90410 Oulu. Myyntimme on mielellään apunasi.envelopephone-handsetmap-markerconstructionmustache