Avoinna: Ma - Pe: 8:00 - 16:00 | 
asiakaspalvelu@elpac.fi(08) 5521 361

Palvelut

Elpac tarjoaa monipuolisia asiantuntijapalveluita liikenteenohjauksen ja opastuksen parissa.

Konsultointi

Tarjoamme kaikki liikenteenohjaukseen, tiemerkintöihin, muihin visuaalisiin opastuksiin liittyvät konsultointipalvelut yksityisille ja yrityksille. Asiantuntijoillamme on yli 20 vuoden kokemus liikenteenohjauksen, opastemerkintöjen, standardien, tieliikennelakien ja liikenneviraston ohjeistusten mukaisista ratkaisuista.
Kysy lisää konsultointipalvelustamme!

Suunnittelu

Suunnittelijamme auttavat sinua hahmottamaan luonnoksesi konkreettisesti ja toteuttavat vaativimmatkin opastus- ja merkintäratkaisut asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Käytössämme on Corel, Adobe, AutoCAD ja Flexi -suunnitteluohjelmat.
Kysy lisää suunnittelupalveluistamme!

Asennukset

Asentajamme toteuttavat monipuoliset kohdeteippaukset, irtokirjainasennukset, opasteiden päivitykset, erikoisopastekiinnitykset ja muut vaativat asennuspalvelut. Asentajillamme on vuosikymmenien kokemus erilaisten kiinnitysratkaisujen parissa ympäri Oulun seutua.
Kysy lisää asennuspalvelustamme!

Kartoitukset

Asiantuntijamme käyvät halutessanne kartoittamassa kiinteistönne, tehdasalueenne tai muiden tilojenne opastus- ja merkintätarpeet. Asiantuntijamme tuntevat opasteiden ja merkintöjen tärkeimmät standardit ja tuntevat ajantasaisimmat opastus- ja merkintätarpeet.
Kysy lisää kartoituspalveluistamme!

Aineisto-ohje

Käytössämme on Corel, Adobe, AutoCAD ja Flexi -suunnitteluohjelmat. Suunnittelijamme auttavat sinua hahmottamaan luonnoksesi konkreettisesti. He auttavat sinua toteuttamaan vaativimmatkin opastus- ja merkintäratkaisut liikenteenohjauksen, opastemerkintöjen, standardien, tieliikennelakien ja liikenneviraston ohjeistusten mukaisesti.

Vektorigrafiikka

Tiedosto PDF- tai EPS-muodossa, CMYK-väreissä. Konvertoi tekstit. Aineisto 1:1 koossa aina kun mahdollista. DXF- ja DWG-tiedostomuodot eivät käy.

Bittikarttagrafiikka

Tiedosto JPG- tai TIFF-muodossa, CMYK-väreissä. Aineisto 1:1 koossa aina kun mahdollista, 72-300 dpi. Suurkuvissa, kuten työmaakilvet, ei ylityksiä (bleed) eikä leikkuumerkkejä (crop marks). PMS ja RGB värit muutetaan CMYK-väreiksi.

envelopephone-handsetmap-markerconstructionrocketmustache