Avoinna: Ma - Pe: 8:00 - 16:00 | 
asiakaspalvelu@elpac.fi(08) 5521 361

Taloyhtiöiden opasteratkaisut

Taloyhtiöiden turvallisuus on kaikkien etu!

Masterkilpi valmistaa ja tarjoaa laajan tuotevalikoiman tarvittaviin ulko- ja sisätilojenopasteisiin. Valmistamme tarvittavat liikennemerkit, yksilöidyt pelastusopastetaulut ja muut opastukseen sekä ohjeistukseen tarkoitetut taulut taloyhtiöiden tarpeisiin.

Meiltä löydät myös opasteisiin ja liikennemerkkeihin kuuluvat tarvikkeet, kuten perustat, putket ja kiinnikkeet. Materiaalivalikoimamme on kattava sisältäen useita erilaisia alumiini- ja muovivaihtoehtoja, ja materiaali valitaan yleensä opasteen sijoituskohteen perusteella.

Sisätilaopasteet

Masterkilveltä löydät taloyhtiöiden sisätiloihin tarvittavat poistumis- ja paloturvallisuusopasteet, jotka ovat saatavilla myös jälkivalaisevina materiaaleina. Löydät meiltä myös muita tärkeitä opasteita, kuten väestönsuoja- sekä järjestys- ja puhtausopasteet.Ulko-opasteet

Valmistamme taloyhtiön ulkotiloihin liikennemerkit, pysäköintiin tarkoitettavat opasteet, kielto- ja rajoitusmerkit sekä kestävät ja lain vaatimat pelastustieopasteet.

Pelastustie- ja alueopasteet

Pelastustie- ja alueopasteilla lisätään turvallisuutta taloyhtiön alueella. On hyvä tarkastaa oman kunnan tai kaupungin säädökset pelastustieopasteisiin mittojen ja sijoittelun osalta. Opasteet tulisi sijoittaa helposti  havaittavissa oleville valaistuille paikoille.


Liikennemerkit

Liikennemerkkien avulla taataan turvallinen liikenne talonyhtiön alueella. Monipuolisesta valikoimastamme löytyy merkkejä eri heijastavuusluokissa, mutta on hyvä huomioida, että liikennemerkin heijastavuus määritetään paikan ja liikennemerkin mukaan. Masterkilvellä valmistetut liikennemerkit ovat CE-hyväksyttyjä, ja virallisia väyläviraston ohjeistusten ja liikennemerkkistandardin mukaisia merkkejä.

Ota yhteyttä myyntiimme, mikäli tarvitset apua oikeiden merkkien valinnassa.Tarvikkeet

Masterkilveltä löydät liikennemerkkien ja opasteiden kiinnitykseen tarvittavat tarvikkeet, kuten betoniperustat, liikennemerkkiputket ja kiinnikkeet.

Perustat

Betoniperustat ovat maahan kaivettavia perustoja, joita löytyy useassa kokoluokassa. Niiden avulla saadaan pysyvät sekä väliaikaiset liikennemerkkiputket pystytettyä. Perustat ovat laadukkaita ja pitkäikäisiä kestäen hyvin myös lämmönvaihtelua.

Betoniporsas on valmistettu keltaiseksi läpivärjätystä betonista, johon on maalattu punaiset raidat. Betoniporsasta voidaan käyttää liikennemerkkien pystytykseen tai kulkuesteenä.

Putket

Liikennemerkkiputkia on saatavilla eri mitoissa sekä halkaisijalla, ja putket ovat EN 12899-1-liikennemerkkistandardin vaatimusten mukaisia.

Kiinnikkeet

Masterkilven laajasta kiinnikevalikoimasta löytyy alumiiniset sekä teräksiset kiinnikevaihtoehdot jokaiseen kohteeseen.

Lue lisää tarvikkeista tuotteet-osiosta!

Pysäköinti

Tarjoamme kiinteistöjen pysäköintipaikoille erilaisia pysäköintikilpiä, jotka asennetaan esimerkiksi lämpötolppiin tai muihin pylväisiin. Näiden avulla voidaan ohjeistaa asukkaita ja vierailijoita pysäköintipaikoista ja -ajoista.

Valmistamme myös lämpötolppien kansiin tarroja haluamallasi tekstillä tai logolla. 


Osoiteopasteet

Valmistamme talonumerokylttejä ja osoiteviittoja kiinteistöjen pihalle. Kyltit asennetaan yleensä kiinteistön sisääntulon kohdalle esimerkiksi talon tai roskakatoksen seinään. Tärkeää on sijoittaa opaste helposti havaittavaan ja hyvin valaistuun paikkaan.

Muut kiinteistökilvet

Taloyhtiöiden opastusta ja turvallisuutta voidaan korostaa erilaisilla kiinteistökilvillä. Tuotevalikoimastamme löydät laajan valikoiman erilaisia ratkaisuja, ja materiaalivaihtoehtoja ovat alumiini, muovi sekä tarra. 

Mikäli valikoimastamme ei löydy sinulle sopivaa tuotetta, niin suunnittelemme ja valmistamme juuri tarpeisiisi sopivan tuotteen!

Kokonaisuudet

Tyypilliset kokonaisuudet koostuvat ulko- ja sisätilaopasteista. Tärkeintä on löytää oikeat ratkaisut taloyhtiön turvallisuus- ja pysäköintiopasteisiin. Kokonaisuuksiin kuuluu myös opasteisiin tarvittavat kiinnikkeet, putket ja betoniperustat. Laajan valikoiman löydät nettisivuiltamme tuotteet-osiosta.

Ota yhteyttä

Mikäli teillä on tarvetta opasteratkaisuihin, ole yhteydessä palveluumme puhelimitse (08 5521 361) tai sähköpostitse (palvelu@masterkilpi.fi), niin suunnittelemme ja valmistamme sinun tarpeisiisi sopivat tuotteet kilpailukykyisin hinnoin. Palvelemme myös myymälässämme maanantai - perjantai klo. 8:00-16:00 osoitteessa Jaakolantie 2, 90410 Oulu. Myyntimme on mielellään apuna.


envelopephone-handsetmap-markerconstructionmustache