Avoinna: Ma - Pe: 8:00 - 16:00
palvelu@masterkilpi.fi(08) 5521 361

Koronatiedote

Olemme koronasta huolimatta avoinna normaalisti. Seuraamme jatkuvasti viranomaissuosituksia ja toimimme niiden mukaisesti.
Kuten valtaosa maailman yrityksistä, myös Masterkilpi seuraa koronatilannetta tarkasti ja suunnittelee toimintaansa sen mukaisesti. Keskitymme ensisijaisesti varmistamaan työntekijöiden ja asiakkaiden turvallisuuden ja ottamaan maailman terveysjärjestöviranomaisten suositukset toiminnassamme huomioon.

Olemme koronatilanteen seurauksena panostaneet käsihygieniaan ja kasvomaskien käyttöön. Pyrimme näin ollen mahdollistamaan työntekijöille ja asiakkaille mahdollisimman turvalliset työskentely- ja asiointimahdollisuudet.

Masterkilvessä ei todettu vuoden 2020 aikana yhtään koronavirustartuntaa. Olemme huomioineet tilanteen ja pyrimme omalta osaltamme ehkäisemään viruksen leviämistä. Olemme järjestäneet myös asiakkaillemme erillisen käsienpesutilan ennen ja jälkeen asioinnin.

Toivomme myös asiakkailta ja muilta yhteistyökumppaneiltamme hyvää käsihygieniaa ja kasvomaskin käyttöä meillä asioidessa. 

Yrityksen toiminta on säilynyt tilanteesta huolimatta normaalina eikä tilanne vaikuta omalta osaltamme toimitusaikoihin.
envelopephone-handsetmap-markerconstructionmustache