TUOTTEET


 
 LIIKENNEMERKIT » 
 
 
 KIINNITYSTARVIKKEET » 
 
 
 VAROITUSLAITTEET » 
 
 
 ERIKOISPAINOTYÖT » 
 
 
 SULKUAIDAT JA PUOMIT » 
 

Tuotteet

Masterkilpi Oy on monipuolinen liikennemerkki-, opaste- ja erikoispainotalo, jonka tuotanto kattaa myös  graafisen alan yksilöllisiä erikoispainotuotteita teollisuudelle.  Valmistamme myös monenlaisia metallipohjaisia kone-, laite-  ja CE-kilpiä.

Kaikki viralliset tieliikenne- ja vesiliikennemerkit ovat kuuluneet valmistus-ohjelmaamme jo vuodesta 1959 alkaen. Lisäksi varastossamme on monipuolinen ja laaja valikoima liikennemerkkien ja opasteiden pystytystarvikkeita: putkia, betonijalustoja ja kiinnikkeitä. Masterkilpi Oy:llä on CE-merkintäsertifikaatti liikennemerkkituotteille.

Julkisten tilojen, yritysten ja kiinteistöjen tarpeisiin meiltä löytyy useita vakioratkaisuja, mm. opastejärjestelmät, metalliset irtokirjaimet, tunnuslaatat sekä messinkikilvet. Jos et kuitenkaan halua tyytyä tavanomaiseen, niin oma metalliosastomme valmistaa myös yksilöllisiä opasteita esimerkiksi arkkitehdin suunnitelmien mukaisesti. Opasteiden valmistuksessa parhaaseen lopputulokseen päästään kun yhteistyö aloitetaan jo suunnitteluvaiheessa.

Yhtiömme toimii myös erikoispinnoitettujen alumiinilevyjen, alumiini profiilien, merkintäkalvojen, heijastekalvojen, liikenteenohjaustuotteiden ja liikennemerkkien pystytystarvikkeiden tukkumyyjänä.

Kilpimyymälässämme on  monipuolinen valikoiman valmiita lisäkilpiä, kiinteistökilpiä ja kiinnitystarvikkeita.

 

 


Masterkilpi Oy
Jaakolantie 2, 90410 OULU       |       puhelin (08) 5521 361       |       palvelu@masterkilpi.fi

Päivitetty: 13.12.2014 - 16:50       |       designed by visible image